• VEČ KOT 50DRŽAVPO VSEM SVETU

  VEČ KOT 50
  DRŽAV
  PO VSEM SVETU

 • VEČ KOT 2000IZDELKOVV PONUDBI

  VEČ KOT 2000
  IZDELKOV
  V PONUDBI

 • 70 LETIZKUŠENJIN TRADICIJE

  70 LET
  IZKUŠENJ
  IN TRADICIJE

 • VODILNIPROIZVAJALEC KUHINJSKIH APARATOVV EVROPI

  VODILNI
  PROIZVAJALEC KUHINJSKIH APARATOV
  V EVROPI

GOSPODINJSKI APARATI Amica

Blagovna znamka Amica je last Skupine Amica, evropskega proizvajalca visokokakovostnih gospodinjskih aparatov. Skupina ima več kot 70 let izkušenj s proizvodnjo in je prisotna v več kot 50 državah. Ponujamo široko in pestro izbiro aparatov, prilagojenih potrebam milijonov kupcev po vsem svetu.

Izdelki Amica so sinonim za visoko raven varnosti in visoke standarde kakovosti, kar potrjujejo tudi najrazličnejši certifikati in naši številni zadovoljni uporabniki. V skladu s potrebami potrošnikov zagotavljamo rešitve, ki olajšajo gospodinjska opravila in jih naredijo prijetnejša.

VSE SE ZAČNE V KUHINJI

ODKRIJTE UŽITEK V KUHANJU

S kuhinjskimi aparati Amica boste celo najzahtevnejše jedi skuhali hitro, preprosto in z užitkom. Preizkusite jih še danes, prepričani smo, da vas bodo navdušili!

SVEŽ PRISTOP

Hladilni aparati Amica olajšajo shranjevanje hrane, saj vzdržujejo stalno, nizko temperaturo. Poleg tega zaradi sodobne tehnologije NoFrost ni več potrebe po odtaljevanju.

VSE TAKO, KOT MORA BITI

Pomivalni in pralni stroji Amica so varčni in preprosti za uporabo ter močno pohitrijo in poenostavijo čiščenje oblačil in posode. Preverite, kako vam lahko še pomagajo!

AMICA – PRISPELI STE DOMOV

Iščete zanimivo idejo? Potrebujete nasvet? Z veseljem vam bomo priskočili na pomoč.

Poiščite dodaten navdih