Sproščeno in varno kuhanje

GRELNE PLOŠČE AMICA DELAJO KUHANJE ENOSTAVNEJŠE

Ljubitelji kuhanja so kreativni, meja je le njihova domišljija. Amica je opremila svoje indukcijske plošče z rešitvami, ki vam dajejo popolno svobodo v kuhinji.

Hob&Go

Hob&Go

Posodo samo postavite na kuhalno ploščo in začnite kuhati. Če lonec postavite kamor koli na kuhalno ploščo, samodejno aktivirate ustrezno grelno območje. Nato je dovolj, da nastavite želeno grelno moč. Kuhanje še nikoli ni bilo tako intuitivno!

EasySelect

EasySelect

Hočete kuhati v več posodah hkrati? Funkcija EasySelect omogoča takojšnjo nastavitev in prilagoditev moči ogrevanja vsakega grelnega območja s pomočjo posebne nadzorne plošče. 4 grelna območja? 4 nadzorne plošče! Nič se ne bo prevrelo, zažgalo ali prijelo, ker je to mogoče pravočasno preprečiti! To je enostavnejše, bolj čisto in bolj priročno!

Časovnik izklopa

Časovnik izklopa

Pomaga nastaviti čas delovanja plošče. Po preteku nastavljenega časa kuhalna plošča samodejno izklopi grelno polje in oglasi se zvočni signal. Zdaj lahko uporabite časovnik v napravi, da si odmerite čas kuhanja jajc. S ploščami Amica jajce v mehko nikoli ne bo postalo trdo kuhano jajce.  Imejte popoln nadzor nad svojim časom!

HITRO KUHANJE NA PLOŠČI

Zanesljiv partner v kuhinji je resnična prednost. Zdaj veste, kje ga lahko najdete - Amica je razvila indukcijske kuhalne plošče, ki pospešujejo in poenostavljajo postopek kuhanja.

FlexiSpace

FlexiSpace

Zagotovo se vam je že večkrat zgodilo, da posoda ni ustrezala grelnemu obmolčju. Zdaj mere in oblika posode niso več pomembne! Za razliko od drugih indukcijskih kuhalnih plošč na trgu so indukcijske tuljave v napravah Amica pravokotne, ne okrogle, kar omogoča, da popolno izkoristite površine kuhalne plošče. Večja grelna površina pomeni več možnosti! 

AutoBridge

AutoBridge

Ta rešitev združuje posamezna grelna območja v eno veliko grelno območje. To se zgodi tako, da plošča zazna velikost posode ali ponve in določi, koliko grelnih območij je potrebno aktivirati. Na ta način se velikost grelnega območja prilagodi velikosti posode.  To izboljša učinkovitost in udobje pri kuhanu. Uporaba te plošče je zelo intuitivna!

CheckPot

CheckPot

Če niste prepričani, ali je posoda primerna za indukcijsko kuhalno ploščo, jo lahko preizkusite s funkcijo CheckPot. Posodo postavite na grelno polje in pustite, da kuhalna plošča preveri, ali je vsebino mogoče segreti s polno močjo.

DA BI BILO BOLJ VARNO

Skupno kuhanje je odličen način skupnega preživljanja časa. Zdaj lahko s svojimi otroki skuhate prave poslastice - ne da bi vas moralo skrbeti za njihovo varnost.

ActionLED

ActionLED

En pogled in že veste, katera grelna polja so vklopljena in ali je bila funkcija Bridge aktivirana! Vse zahvaljujoč elegantni LED osvetlitvi, nameščeni pod površino plošče, na mestih, kjer se nahajajo odtisi. Osvetlitev ozadja se vklopi ob vsakem dotiku senzorja. Olajšajte si življenje, kadar koli je to mogoče!   

Varnost pred otroci

Varnost pred otroci

Kadar se osredotočate na druga opravila v kuhinji, je lahko po pomoti izklopiti ali vklopiti ploščo. Še posebej, če imate doma otroke. Da bi omejili to nevarnost, so plošče Amica opremljene s posebnim varovalnim sistemom. Preprosto aktivirajte blokado in imejte popoln nadzor. Varnost za vse v gospodinjstvu! 

HeatControl

HeatControl

Funkcija prikazuje, ali je grelno območje po odstranitvi posode vroče. Pri temperaturah nad 60 ° C se na zaslonu prikaže črka »H«. Pri razponu temperatur med 45°C in 60°C se pojavi črka »h«. Naj bo v kuhinji bolj varno!

Osvetljen rob

Osvetljen rob

Praktična eleganca in varnost. Te dve besedi popolnoma odražajo naravo te funkcije. Vklop kuhalne plošče povzroči tudi nežno osvetlitev roba na sprednji strani kuhalne plošče. Ko se kuhalna plošča ohladi, se osvetlitev ozadja ugasne. 

UDOBJE JE VEDNO NAJPOMEMBNEJŠE

Vsak navdušenec nad kuhanjem ve, da je to zamudna dejavnost, ki se ji morate popolnoma posvetiti. Indukcijske kuhalne plošče Amica ponujajo preproste rešitve za enostavnejšo vsakodnevno pripravo obrokov.

3 vnaprej pripravljeni programi kuhan

3 vnaprej pripravljeni programi kuhan

Zakaj bi eksperimentirali s temperaturami kuhanja in izgubljali čas, da tvegate, da vam jed prekipi ali se zažge? Plošče Amica uporabljajo rešitev, ki vam omogoča hitro nastavitev temperature, ki ustreza vašim potrebam. 42°C je idealna temperatura za topljenje masla ali čokolade. 70°C služi pogrevanju juh in omak. 94°C služi kuhanju testenin in riža. Uživajte v udobju!

PowerBooster

PowerBooster

Ne zapravljajte časa, ki ga lahko posvetite počitku! Pri tem vam pomaga funkcija PowerBooster, ki poveča moč gretja in omogoča hitrejšo pripravo obrokov. Vodo lahko zavrete v samo 3 minutah! Krajši čas kuhanja ali praženja pomeni manjšo izgubo dragocenih hranil. Hitro in zdravo!

Stop&Go

Stop&Go

Hočete za trenutek zapustiti kuhinjo? Priročna funkcija Stop&Go izklopi vsa aktivna grelna polja in si hkrati zapomni njihove nastavitve. Po vrnitvi zadošča, da se ponovno dotaknete senzorja in vklopite ploščo. Indukcijska območja bodo delali na istih nastavitvah kot prej.

PowerChoice

PowerChoice

Niste prepričani, kakšno vrstno napajanja imate v domu? PowerChoice bo poskrbel za to tako, da vam bo omogočil preklop med enofaznim omrežjem in trifaznim napajanjem. Na izbiro so tudi štiri najvišje stopnje porabe energije, tudi z že nameščeno kuhalno ploščo. Nove nastavitve si bodo zapomnili, dokler jih spet ne spremenite. Zdaj lahko varno uporabljate vsa grelna območja hkrati, brez nevarnosti, da pregorijo varovalke.

INDUKCIJSKA KUHALIŠČA

Okus sodobnega kuhanja

 • Brušena stranska robova

  Brušeni robovi so sestavni del elegantne oblike.

 • Upravljanje z drsnikom

  Prilagajanje moči z drsnikom je zamenjalo prejšnji postopni način. Ta napredna funkcija poenostavi upravljanje in naredi vašo kuhinjo udobnejšo. Želeno stopnjo ogrevanja nastavite z dotikom drsnika.

 • Osvetljen sprednji rob

  Elegantno osvetljeni robovi kuhališča sporočajo informacije o delovanju aparata – ko aparat deluje, se svetijo. Osvetlitev kuhališča je tudi izvrsten okrasni element, ki vaši kuhinji da sodoben videz.

 • Indikator preostale toplote

  Indikator preostale toplote uporabnika opozarja, da je ogrevalna površina še vedno vroča, čeprav je kuhališče izklopljeno. S to funkcijo bo kuhanje varno in zelo priročno.

 • Samodejno vrenje

  Kot nalašč za jedi, ki jih je treba pred segrevanjem ali peko najprej hitro zavreti. Ta funkcija poskrbi za počasno vrenje, saj po preteku določenega časa samodejno zniža temperaturo ogrevalne površine.

 • Časovnik

  Za vsak del kuhališča lahko nastavite drugačen čas kuhanja.

 • Schott Ceran

  Inovativen nemški proizvodni postopek, ki ga je razvila in patentirala družba SCHOTT, omogoča izdelavo naših steklokeramičnih kuhališč brez uporabe arzena ali težkih kovin. Ta svetovna posebnost zagotavlja merljive koristi za naravno okolje. Po koncu njihove dolge življenjske dobe se lahko steklokeramična kuhališča reciklirajo in ponovno uporabijo kot gradbeni material.

 • 4xBooster

  Povečana moč ogrevanja pomeni hitrejšo pripravo jedi.

 • Funkcija Bridge

  Ta funkcija je še posebej uporabna, če uporabljate velik pekač z rešetko. S funkcijo Bridge lahko združite dve ogrevalni površini in nadzorujete obe hkrati.