Sproščeno in varno kuhanje

KUHALIŠČA AMICA OLAJŠAJO KUHANJE

Kuharske navdušence pri ustvarjanju omejujejo zgolj meje njihove domišljije. Amica ponuja indukcijska kuhališča z rešitvami, ki zagotavljajo popolno svobodo v kuhinji.

Bridge

Bridge

Ta funkcija poveča površino za kuhanje, saj omogoča hkratno uporabo več ogrevalnih površin. Na ta način je tudi kuhanje v zelo velikih loncih ali ponvah povsem preprosto.

Flexi Space

Flexi Space

Optimalna uporaba površine kuhališča. Zaradi kvadratnih indukcijskih tuljav so ogrevalne površine večje, toplota pa se enakomerneje porazdeli. Uporabite lahko več različnih posod hkrati, tudi zelo velike.

HITRO NA KROŽNIKU

Dobro je imeti zanesljivega partnerja v kuhinji. Zdaj veste, kje ga poiskati – družba Amica je razvila indukcijska kuhališča, ki pospešijo in poenostavijo kuhanje.

Indukcija

Indukcija

Indukcijska kuhališča so varnejša kot tradicionalna plinska kuhališča. Segreva se samo dno posode, zato ni nevarnosti, da bi se opekli. Zahtevana temperatura je dosežena hitreje in vaša jed bo pripravljena prej, s čimer boste prihranili čas, energijo in denar.

4xBooster

4xBooster

Ta funkcija poveča moč kuhanja in skrajša čas priprave jedi. Funkcija 4xBooster je na voljo pri vseh štirih indukcijskih ogrevalnih površinah, zato je priprava jedi hitrejša in cenejša, poleg tega pa se ohrani tudi hranilna vrednost.

ZARADI VARNOSTI

Skupno kuhanje je kot nalašč za kakovostno preživljanje časa. Zdaj boste lahko kuhali prave poslastice skupaj z otroki, ne da bi vas pri tem skrbelo za njihovo varnost.

Hob&Go

Hob&Go

Kuhališče se vklopi, ko nanj postavite lonec ali ponev, in ogreva samo površino, na kateri je posoda. Funkcija Hob&Go zazna, na katero indukcijsko površino ste postavili lonec ali ponev, in jo samodejno vklopi. Ogrevalna površina se prilagodi glede na velikost lonca ali ponve, kar preprečuje morebitne opekline.

Child Lock

Child Lock

Zaščita preprečuje, da bi vaš otrok brez vaše vednosti kuhališče vklopil ali spremenil njegove nastavitve.

Indikator preostale toplote

Indikator preostale toplote

Kuhanje v pravem udobju. Ko izklopite kuhališče, indikatorske lučke, ki opozarjajo na možnost opeklin, svetijo tako dolgo, dokler se ogrevalna površina popolnoma ne ohladi.

Osvetljen rob

Osvetljen rob

Sodoben način sporočanja informacij o delovanju aparata, ki je razumljiv tudi otrokom. Kadar je kuhališče vroče, se rob močno sveti. Ko pa temperatura pade, rob sveti čedalje šibkeje, vse dokler popolnoma ne ugasne. Privoščite si večjo priročnost in varnost.

NAJPOMEMBNEJŠE JE UDOBJE

Ljudje, ki obožujejo kuhanje, vedo, da to zahteva veliko časa in pozornosti. Indukcijska kuhališča Amica ponujajo preproste rešitve, ki so v pomoč pri vsakodnevni pripravi jedi.

Preprosto čiščenje

Preprosto čiščenje

Indukcijska kuhališča se zelo lahko čistijo. Odstranjevanje madežev maščob, juh ali omak ni težava – zgolj obrišete jih z mokro krpo.

Prednastavljeni programi za kuhanje

Prednastavljeni programi za kuhanje

Udobno kuhanje. Naša indukcijska kuhališča so opremljena s tremi prednastavljenimi programi: 42 °C, 70 °C in 94 °C. Prvi je kot nalašč za taljenje masla in čokolade, drugi za pogrevanje juh in omak, tretji pa za kuhanje testenin in riža.

Stop&Go

Stop&Go

Ta funkcija omogoča, da kuhinjo zapustite brez strahu, da se bo kaj zažgalo ali skipelo. Funkcija Stop&Go izklopi kuhališče in shrani nastavitve, po ponovnem aktiviranju pa indukcijske ogrevalne površine delujejo z enakimi nastavitvami.

IZDELKI VRHUNSKE KAKOVOSTI

Nemški proizvajalec stekla SCHOTT je ustvaril inovacijo, ki omogoča izdelavo steklokeramičnih kuhališč brez uporabe arzena ali težkih kovin.

Kuhališče Schott Ceran

Kuhališče Schott Ceran

Kuhališče je po izteku življenjske dobe mogoče reciklirati. Ta edinstvena rešitev zagotavlja visokokakovostno delovanje in oprijemljive okoljske koristi.

INDUKCIJSKA KUHALIŠČA

Okus sodobnega kuhanja

 • Brušena stranska robova

  Brušeni robovi so sestavni del elegantne oblike.

 • Upravljanje z drsnikom

  Prilagajanje moči z drsnikom je zamenjalo prejšnji postopni način. Ta napredna funkcija poenostavi upravljanje in naredi vašo kuhinjo udobnejšo. Želeno stopnjo ogrevanja nastavite z dotikom drsnika.

 • Osvetljen sprednji rob

  Elegantno osvetljeni robovi kuhališča sporočajo informacije o delovanju aparata – ko aparat deluje, se svetijo. Osvetlitev kuhališča je tudi izvrsten okrasni element, ki vaši kuhinji da sodoben videz.

 • Indikator preostale toplote

  Indikator preostale toplote uporabnika opozarja, da je ogrevalna površina še vedno vroča, čeprav je kuhališče izklopljeno. S to funkcijo bo kuhanje varno in zelo priročno.

 • Samodejno vrenje

  Kot nalašč za jedi, ki jih je treba pred segrevanjem ali peko najprej hitro zavreti. Ta funkcija poskrbi za počasno vrenje, saj po preteku določenega časa samodejno zniža temperaturo ogrevalne površine.

 • Časovnik

  Za vsak del kuhališča lahko nastavite drugačen čas kuhanja.

 • Schott Ceran

  Inovativen nemški proizvodni postopek, ki ga je razvila in patentirala družba SCHOTT, omogoča izdelavo naših steklokeramičnih kuhališč brez uporabe arzena ali težkih kovin. Ta svetovna posebnost zagotavlja merljive koristi za naravno okolje. Po koncu njihove dolge življenjske dobe se lahko steklokeramična kuhališča reciklirajo in ponovno uporabijo kot gradbeni material.

 • 4xBooster

  Povečana moč ogrevanja pomeni hitrejšo pripravo jedi.

 • Funkcija Bridge

  Ta funkcija je še posebej uporabna, če uporabljate velik pekač z rešetko. S funkcijo Bridge lahko združite dve ogrevalni površini in nadzorujete obe hkrati.