Okusna hrana
praktično takoj

ZAGOTOVLJEN ODLIČEN OKUS

Segrevanje hrane v mikrovalovnih pečicah Amica je hitro in preprosto. Pečice ponujajo posebne funkcije, zaradi katerih bodo jedi primerno tople, njihov okus pa bo zadovoljil brbončice.

Kroženje vročega zraka

Kroženje vročega zraka

Kroženje vročega zraka v mikrovalovnih pečicah deluje enako kot pri običajnih pečicah. Okrogli grelec in ventilator poskrbita, da je temperatura po vsej mikrovalovni pečici enaka, jed pa enakomerno pogreta.

Combigrill

Combigrill

Pri kombiniranem segrevanju se jedi pripravljajo z žarom in mikrovalovi hkrati. Ta funkcija je uporabna za pripravo jedi iz riža, enolončnic, pečenega krompirja ali perutnine, odvisno od tega, kako nastavimo kombinirano delovanje žara in mikrovalov. Zagotavlja temeljito segrevanje hrane in hrustljavo zapečeno kožo.

VARNO ODTALJEVANJE

Odtaljevanje je poleg segrevanja najpogosteje uporabljana funkcija mikrovalovnih pečic. Zato je družba Amica svoje izdelke opremila s funkcijami, ki pomagajo skrbeti za zdravje uporabnikov.

Odtaljevanje glede na čas in glede na težo

Odtaljevanje glede na čas in glede na težo

Odtaljevanje glede na čas skrajša skupni čas postopka, kar preprečuje rast bakterij. Pri odtaljevanju glede na težo pa se optimalne nastavitve odtaljevanja določijo glede na izmerjeno težo jedi. Jedi zato ohranijo več okusa, njihovo zaužitje pa je popolnoma varno.

ZA PRIROČNO UPORABO

Elektronski časovnik

Elektronski časovnik

Sodobna rešitev, ki zagotavlja natančno nastavljanje načina in časa delovanja pečice. Programiranje pečice in izbira pravega programa sta zaradi intuitivnega grafičnega menija povsem preprosti opravili. Enostavnost uporabe pa pomeni prihranek časa in hitro pripravljene jedi.

MIKROVALOVNE PEČICE

Hitro in okusno

 • Elektronsko upravljanje

  Nadzorna plošča je opremljena s senzorskim upravljanjem, zato je pregledna in preprosta za uporabo. Senzorski programator Ts olajša spremljanje časa pečenja in nastavljanje časa izklopa pečice.

 • Veliko stopenj moči

  Pri mikrovalovnih pečicah je nastavitev moči odvisna od jedi, ki jo želimo pripraviti, in od časa, ki ga imamo za to na voljo. Poleg največje, srednje in najmanjše moči ter nastavitve za ohranjanje toplote je nadvse koristna tudi funkcija odtaljevanja glede na nastavljeni čas.

 • LED-prikazovalnik

  Zaradi LED-prikazovalnika je čiščenje nadzorne plošče izredno preprosto. Poleg tega lahko na njem spremljate tudi čas kuhanja.

 • Combigrill

  Funkcija Combigrill omogoča pripravo jedi s hkratno uporabo žara in mikrovalov. Uporabna je za pripravo riža, enolončnic, pečenega krompirja ali perutnine, odvisno od tega, kako nastavimo moč delovanja žara in mikrovalov. Zagotavlja temeljito segrevanje hrane in hrustljavo zapečeno kožo.

 • Kroženje vročega zraka

  Novo 3D-kroženje vročega zraka zagotavlja enakomernejšo porazdelitev toplote in stalno kroženje vročega zraka, kar preprečuje nastanek vročih točk.

 • Multi Wave System

  To je poseben sistem širjenja mikrovalov, ki zagotavlja povsem enakomerno segrevanje hrane, imenujemo ga tudi prostorski emisijski val.

 • Hitri začetek

  Samo en klik je dovolj za vklop pečice pri največji moči za kratek čas.

 • Child Lock

  Otrokom preprečuje, da bi vklopili pečico, s čimer se boste vi in vaša družina izognili morebitnim opeklinam. Funkcija Child Lock otrokom prav tako preprečuje spreminjanje nastavitev, ko aparat deluje.

 • Odtaljevanje glede na čas

  Ta posebna funkcija je vedno na voljo na dosegu vaših rok in je kot nalašč za odtaljevanje najrazličnejših vrst hrane, npr. mesa, rib, kruha in kolačev.

 • Odtaljevanje glede na težo

  Mikrovalovna pečica samodejno prilagodi čas odtaljevanja hrane glede na njeno težo. Na ta način zagotovi optimalen čas odtaljevanja in prepreči razvoj bakterij.

 • I-touch free

  Zaradi posebnega premaza se površina ne umaže, tudi če se je dotikate. Mastni prstni odtisi so tako stvar preteklosti, zato boste čas, ki bi ga sicer porabili za zamudno čiščenje, lahko preživeli z družino.

 • 13 samodejnih programov

  S samodejnimi programi je priprava jedi hitrejša in priročnejša. Preprosto izberite ustrezno težo oz. število porcij ter vrsto jedi in mikrovalovna pečica bo sama izbrala najboljše nastavitve.