SVEŽA ŽIVILA, KI TRAJAJO DLJE

ZAGOTOVLJENA SVEŽINA

Tehnologija NoFrost

Tehnologija NoFrost

Tehnologija NoFrost pomeni pametno ohlajevanje brez vlage, zmrzali ali ledu. Rešitev temelji na nenehnem kroženju hladnega zraka v notranjosti hladilnika, kar preprečuje nabiranje zmrzali in ledu na stenah. Aparata tako ni treba odtaljevati, hrana v njem pa ostane sveža dalj časa.

SIJAJNI V OHLAJEVANJU

Skrivnost dobrih in zdravih živil je v ustreznem shranjevanju. Hladilniki Amica imajo funkcije, ki ohranijo vse lastnosti hrane, in to za mnogo daljše časovno obdobje.

Funkcija SuperCool

Funkcija SuperCool

Ta funkcija omogoča hitro ohlajevanje večjega števila živil, kar boste cenili predvsem poleti. S funkcijo SuperCool hrana v celoti ohrani svoj okus, aromo in hranilno vrednost. Ko je nastavljena temperatura dosežena, se funkcija samodejno izklopi.

Funkcija SuperFreeze

Funkcija SuperFreeze

Takojšnje zamrzovanje. Ta rešitev skrajša čas zamrzovanja na minimum, tako da vsa shranjena živila ohranijo svoje hranilne vrednosti. Funkcija se samodejno izklopi, ko je nastavljena temperatura dosežena.

HLADILNIKI AMICA OLAJŠAJO SHRANJEVANJE HRANE

Prostor lahko urejate v skladu s svojimi potrebami. Omogočamo različne možnosti in rešitve, da bi bili naši hladilniki priročni in učinkoviti. Prilagoditi je mogoče velikost polic v hladilniku in višino posod v vratih, hrano pa lahko shranjujete tudi v namenskih predalih. Večja prilagodljivost, kot si predstavljate!

Prilagajanje polic

Prilagajanje polic

Večja svoboda pri urejanju notranjosti hladilnika. Police je mogoče prosto prilagajati, njihovi posebej zasnovani robovi pa preprečujejo kapljanje politih tekočin na živila, ki so shranjena spodaj.

Nastavljive police v vratih

Nastavljive police v vratih

Največji izkoristek prostora in preprosto prilagajanje. Police v vratih hladilnika lahko postavite na želeno višino, kar zagotavlja več prostora in preprost dostop do vseh živil.

Polica za steklenice

Polica za steklenice

Polica za shranjevanje pijač v ležečem položaju je popolna izbira za ohlajevanje vode ali vina. Kot dodatno prednost je polico mogoče tudi odstraniti in jo temeljito očistiti ali pa tako zgolj prihraniti nekaj prostora v hladilniku.

Prostorne police v vratih

Prostorne police v vratih

Posebne police v vratih omogočajo shranjevanje večjih steklenic in pijač v kartonski embalaži, npr. 2-litrskih sokov v tetrapaku.

Prestavljiva vrata (levo/desno)

Prestavljiva vrata (levo/desno)

Vrata lahko v skladu s potrebami namestite bodisi na levo bodisi na desno stran. S tem bo hladilnik povsem ustrezal razporeditvi vaše kuhinje.

Polica na vratih zamrzovalnika

Polica na vratih zamrzovalnika

Priročne posode v zamrzovalniku zagotavljajo dodaten prostor za shranjevanje.

KAKO SHRANJEVATI ŽIVILA

Hladilniki Amica so opremljeni s posodami za posamezna živila. Tako dlje ohranijo svežino, okus in hranilno vrednost.

VitControl Plus

VitControl Plus

Sveža živila ostanejo sveža do trikrat dlje. Funkcija VitControl Plus omogoča, da ustvarite idealno okolje za sadje in zelenjavo, saj lahko preprosto nastavite vlažnost glede na vrsto živila, ki ga shranjujete. Za prosto kroženje zraka lahko v posodo vstavite pladenj Fresh Pad in tako zagotovite dodatno zaščito za živila, da ne ležijo neposredno na dnu. Čistoče pladnja ni težko vzdrževati, saj ga lahko preprosto odstranite in pomijete v pomivalnem stroju.

Fresh Zone

Fresh Zone

Temperatura v predalu niha med 0 in 3 °C, kar je kot nalašč za živila, kot so mesni narezki ali sir, ki potrebujejo nižjo temperaturo shranjevanja.

Chill Zone

Chill Zone

Popolna izbira za shranjevanje mesa in rib. Temperatura v predalu je od 3 do 4 °C nižja kot v ostalih delih hladilnika. Stopnjo vlažnosti v njem lahko prilagajate s posebnim drsnikom.

Predal za sadje in zelenjavo

Predal za sadje in zelenjavo

Odlično mesto za shranjevanje sadja in zelenjave, ločeno od živil z močnim vonjem, kar zagotavlja ohranitev njihovega okusa in drugih lastnosti.

Predal BigBox

Predal BigBox

Predal BigBox omogoča popoln izkoristek prostora v zamrzovalniku.

HLADILNIKI

Shranjujte tako, kot sami želite

Tehnologija NoFrost
 • Upravljanje s senzorji na dotik

  Pravo nadzorno središče na hladilniku, kjer lahko nastavljate vse funkcije, ki jih potrebujete.

 • Funkcija SuperCool

  Ta funkcija omogoča hitro ohlajevanje večje količine živil, kar boste cenili predvsem poleti. S funkcijo SuperCool hrana v celoti ohrani svoj okus, aromo in hranilno vrednost. Ko je nastavljena temperatura dosežena, se funkcija samodejno izklopi.

 • Funkcija SuperFreeze

  Takojšnje in učinkovito zamrzovanje, ki skrajša čas zamrzovanja živil na najnižjo mogočo vrednost. Ko je nastavljena temperatura dosežena, se funkcija samodejno izklopi.

 • Funkcija Holiday

  Primerno za takrat, ko hladilnika ne uporabljate dalj časa. V hladilniku vzdržuje temperaturo 12 °C in preprečuje spremembe temperature, s čimer preprečuje nastanek neprijetnih vonjav in zmanjšuje porabo električne energije. Funkcija deluje samo v hladilniku in ne vpliva na zamrzovalnik.

 • Alarm previsoke temperature

  Če zamrzovalnik ali hladilnik zazna, da je v notranjosti previsoka temperatura zaradi težav z električnim napajanjem ali zaradi drugih dejavnikov, se vklopi alarm previsoke temperature, na zaslonu pa se pojavi poseben znak.

PRIPOROČENI IZDELKI

PRIKAŽI VSE HLADILNIKE