RECEPT ZA SVETLEČO POSODO

POMIVALNI STROJI AMICA OLAJŠAJO POMIVANJE POSODE

Ali ima vaš pomivalni stroj omejen prostor? Pomivalni stroji Amica so opremljeni s sistemom Flexi Space, ki omogoča preurejanje notranjosti stroja v skladu z vašimi potrebami. Lastnosti sistema Flexi Space:

Flexi Space

Flexi Space

Prilagodljivost in preprosto pomivanje zaradi sistemov Maxi Space 3 in Up&Down ter zložljivih elementov v zgornji in spodnji košari.

Maxi Space 3

Maxi Space 3

Običajno košaro za pribor smo zamenjali s hitro prilagodljivim predalom za pribor na vrhu pomivalnega stroja. S tem je v stroju več prostora in vam, na primer, ni treba več skrbeti za pravilno postavitev vinskih kozarcev, pa še pomivanje pribora je bolj priročno.

Sistem Up&Down

Sistem Up&Down

Sistem prilagajanja zgornje košare, ki zagotavlja neovirano prilagajanje košare, tudi ko je polno naložena. Na ta način lahko pomivate tudi večje krožnike.

Zložljive police v zgornji košari

Zložljive police v zgornji košari

Določene dele zgornje košare je mogoče hitro zložiti za dodaten prostor. To poenostavi uporabo in poveča učinkovitost pomivanja.

Zložljivi deli v spodnji košari

Zložljivi deli v spodnji košari

Za še več prostora je mogoče zložiti tudi nekatere dele v spodnji košari. Na ta način lahko poleg plitvih krožnikov pomivate tudi večje lonce.

POMIVALNI STROJI Amica VARČUJEJO Z VODO

Družba Amica ponuja več kot samo udobje – tudi občuten prihranek vode.

Primerjava pomivalnih strojev Amica z ročnim pomivanjem

Primerjava pomivalnih strojev Amica z ročnim pomivanjem

Za pomivanje 14 pogrinjkov pomivalni stroji Amica porabijo desetkrat manj vode, kot bi je porabili pri ročnem pomivanju.

• Ročno pomivanje porabi do 107 litrov vode oz. 107 enolitrskih steklenic.
• Naši pomivalni stroji porabijo samo 10 litrov oz. 10 enolitrskih steklenic.

ZAGOTOVLJENI BLEŠČEČI KROŽNIKI

Bleščeče čisti krožniki so pomemben del vsakega obroka. Pomivalni stroji Amica zagotavljajo vrhunsko kakovost pomivanja. Namizni pribor tudi vzdržujejo, saj ga pomijejo in posušijo hkrati.

3D-pomivanje

3D-pomivanje

Popolne rezultate pri pomivanju zagotavljajo tri neodvisne ravni brizganja. Ročici srednje in spodnje šobe se vrtita v nasprotnih smereh, zato voda doseže celo najtežje dosegljiva mesta. Dodatna zgornja šoba olajša pomivanje posode v zgornji košari.

Sistem Turbo Drying

Sistem Turbo Drying

Tovrstni sodobni sistemi sušenja močno izboljšajo učinkovitost zadnje faze pomivanja. V notranjosti se ne nabira para, zato je posoda povsem suha in bleščeča ter brez madežev in lis.

NAJPOMEMBNEJŠE JE UDOBJE

Občutek edinstvenosti je v lastnem stanovanju ključnega pomena, zato je zelo pomembno, da izberemo prave kuhinjske aparate. Pomivalni stroji Amica so zasnovani za najboljšo možno uporabniško izkušnjo.

Zelo tiho delovanje

Zelo tiho delovanje

V pomivalnih strojih so uporabljene najnovejše tehnologije, ki poskrbijo za izredno nizko raven hrupa, celo samo 45 dB. Zvok delovanja pomivalnega stroja tako ne bo več moteč, če je kuhinja del bivalnega prostora.

Zakasnitev vklopa: 24 ur

Zakasnitev vklopa: 24 ur

Ta funkcija zažene vaš aparat ob nastavljenem času – do 24 ur od vnosa nastavitve. Tako lahko izkoristite cenejšo nočno tarifo električne energije in prihranite denar.

Half Load

Half Load

Zdaj ni treba več čakati, da bo pomivalni stroj poln. S funkcijo Half Load (polovično pomivanje) lahko posodo pomijete tudi, kadar je pomivalni stroj napol prazen. Prihranili boste čas, energijo in vodo.

POMIVALNI STROJI

Priročnost v vaši kuhinji

 • MaxiSpace 3

  Preprosto prilagodljiv predal za pribor na vrhu pomivalnega stroja.

 • Sistem Up&Down

  Lahko prilagajanje zgornje košare, ne da bi jo za to morali odstraniti z vodil.

 • Zložljive police v zgornji in spodnji košari

  Sistem omogoča navpično prilagajanje zgornje in spodnje košare.

 • Aqua Stop

  Zagotavlja varnost v primeru okvare.

 • Sistem Turbo Drying

  Tovrstni sodobni sistemi sušenja močno izboljšajo učinkovitost zadnje faze pomivanja. V notranjosti se ne nabira para, zato je posoda povsem suha in bleščeča ter brez madežev in lis.

 • LED-osvetlitev notranjosti

  Ob odprtju vrat pomivalnega stroja se samodejno prižge lučka.

 • LCD-zaslon

  Napredne funkcije, dostopne prek intuitivnega menija.

 • Blue Dot

  Modra lučka označuje delovanje pomivalnega stroja.

 • 3D-pomivanje

  Tri neodvisne brizgalne ročke so zagotovilo za vrhunsko pomito posodo.

 • Half load

  Ni treba več čakati, da bo pomivalni stroj poln. S posodo napolnite eno košaro v celoti ali pa obe do polovice. Brizgalne ročke bodo delovale izmenično (v zaporednem načinu). Takšno pomivanje zagotavlja prihranek časa in denarja.

 • Zakasnitev vklopa do 24 ur

  Izberite pravi čas za zagon pomivalnega stroja, celo do 24 ur vnaprej

 • Razred energijske učinkovitosti A+++

  Razred A+++ v primerjavi z razredom A+ prihrani približno 20 % električne energije, kar pomeni, da je vsako peto pomivanje brezplačno.

PRIPOROČENI IZDELKI

PRIKAŽI VSE POMIVALNE STROJE