Kuhajte kot kuharski mojster

NATANČNOST KOT PRI KUHARSKIH MOJSTRIH

Plinske kuhalne plošče profesionalni kuharji cenijo predvsem zaradi enostavnega, hitrega in popolnega nadzora nad postopkom kuhanja.

Stikalo časovnika (Timer)

Stikalo časovnika (Timer)

Omogoča nastavitev časa delovanja kuhalne plošče. Po preteku nastavljenega časa kuhalna plošča samodejno izklopi grelno polje in odda zvočni signal. Zdaj lahko uporabljate časovnik v napravi za odmerjanje časa kuhanja jajc. S ploščami Amica jajca v mehko ne bodo nikoli postala trdno kuhana jajca. Uporabite popoln nadzor nad svojim časom!

FlameControl

FlameControl

Od zdaj naprej plinske kuhalne plošče Amica omogočajo popoln nadzor nad plamenom. Zahvaljujoč 9 nivojem moči in intuitivnim gumbom lahko velikost plamena natančno prilagodite zahtevam hrane, ki jo kuhate. Ravni 2 in 3 sta idealni za kuhanje na prostem ognju in dušenje. Ravni 6 in 7 sta optimalni za kuhanje zelenjave. Ravni 8 in 9 sta idealni za praženje mesa in rib. Ne glede na to, ali kuhate, dušite, segrevate ali cvrete - velikost plamena lahko prilagodite svojim potrebam in optimalno izkoristite moč toplote! To je priročno, energetsko učinkovito in nudi okusne rezultate!

DA BI BILO VARNEJŠE

Skupno prehranjevanje je pomemben ritual, ki ga je vredno gojiti, vendar je enako pomembno, da je kuhanje za družino popolnoma varno. Sodobne rešitve, ki se uporabljajo v napravah Amica, zagotavljajo zaščito vsem članom gospodinjstva.

Varnost pred otrocih

Varnost pred otrocih

Lahko je po naključju vklopiti napravo, še posebej, če se vam v kuhinji pridružijo otroci. Otroška blokada (ChildLock) pri plinskih ploščah Amica omeji to nevarnost. Dovolj je, da pritisnete senzor blokade, da zablokirate možnost prižiga grelnikov.  Počutite se varno in udobno.

Varovalo, ki ščiti pred uhajanjem plina

Varovalo, ki ščiti pred uhajanjem plina

Kadar se grelnik po naključju ugasne, je to lahko nevarno. Vendar pa ne s plinskimi kuhalnimi ploščami Amica, opremljenimi s posebnim zapornim ventilom za plin. Varnost pred vsem!

Avtomatični vžig v zasučnem gumbu

Avtomatični vžig v zasučnem gumbu

Ne bo več opečenih prstov, če poskusite vžgati gorilnik z vžigalicami ali vedno pokvarjenimi vžigalniki. Zahvaljujoč funkciji avtomatičnega vžiga, vdelani v zasučni gumb, vžig postane neverjetno preprost in priročen. Vse lahko naredite z eno roko.  Zadošča, da pritisnete in obrnete zasučni gumb, da prižgete vžig. Pomagajte si in poskrbite, da bo delo v kuhinji udobno. 

UDOBJE JE NAJPOMEMBNEJŠE

ExtraSpace – dodaten prostor

ExtraSpace – dodaten prostor

Na plinskih ploščah Amica je še več prostora za večje posode! Zahvaljujoč novi in ​​izboljšani zasnovi se je razdalja med gorilniki povečala, čeprav so standardne mere plošče ostale nespremenjene. Posledično lahko zdaj uporabljate ne samo večjo posodo, temveč tudi več večjih posod hkrati. Več mesta pomeni večje udobje kuhan!

Gorilnik GasBooster

Gorilnik GasBooster

Preživite preveč časa v kuhinji ob pripravki obrokov? Imamo rešitev za vas! Zahvaljujoč gorilniku GasBooster se lahko poveča moč gretja, zaradi česar bo obrok pripravljen v krajšem času in zadrži več hranilnih snovi kot med dolgim ​​kuhanjem. Hitro in zdravo!

Gorilnik WOK

Gorilnik WOK

Zdaj lahko na gorilniku WOK skuhate popoln obrok. Ta gorilnik ima trojni plamen in je idealen za kuhanje hrane v velikih loncih, ponvah in vokih. Zahvaljujoč tej rešitvi bodo jedi enakomerno ocvrte in kuhane, brez nevarnosti opeklin, ne da bi bile premalo skuhane ali da bi izgubile hranila.  Zdaj se lahko osredotočite na uživanje v zabavi. 

Stabilne, lite rešetke pod posodo

Stabilne, lite rešetke pod posodo

Nestabilne rešetke, ki jih je težko očistiti, ne predstavljajo več problema. Plinske kuhalne plošče Amica so opremljene z novimi, močnimi in stabilnimi rešetkami iz litega železa za posodo, ki jih lahko priročno operete v pomivalnem stroju. Lahko premikate ponev, a rešetke bodo ostale na mestu. Popolna struktura za udobje v kuhinji. 

DA BI BILO ČIŠČENJE LAŽJE

Čiščenje plinske plošče ne predstavlja več težav. Plinske plošče Amica so rešitve, ki olajšajo čiščenje in hkrati zmanjšajo čas na minimum.

Ploščati gorilniki

Ploščati gorilniki

Inovativni, ravni gorilniki na plinskih kuhalnih ploščah Amica so elegantni, učinkoviti in enostavni za čiščenje. Iz steklene površine štrli le vrh gorilnika, kar ne le izboljša privlačen videz, ampak tudi izboljša ogrevanje. Pomaga tudi pri čiščenju, saj umazanija ne prodre v gorilnik. 

Steklena površina

Steklena površina

Konec z zapravljanjem časa in energije za odstranjevanje trdih madežev s plošče. Plinske plošče Amica so zasnovane tako, da vam odstranitev umazanije vzame le trenutek. Vse zahvaljujoč popolnoma gladki površini iz kakovostnega kaljenega stekla. Uživajte v udobju! 

PLINSKA KUHALIŠČA

Kuhanje pod popolnim nadzorom

 • Gas Booster

  Visokozmogljiv gorilnik (4 kW) občutno skrajša čas kuhanja in zagotavlja enakomerno segrevanje večjih posod.

 • Ploski gorilniki

  Nad stekleno površino plinskega kuhališča štrli samo zgornji del gorilnika. Taka zasnova je mnogo boljša, aparat pa je lažje očistiti.

 • Varnostni ventil za plamen

  Če plamen po nesreči ugasne, kuhališče takoj prekine dovod plina, zato je kuhanje vedno varno.

 • Samodejni vžig z gumbom

  Zelo priročna rešitev je funkcija vžiga, vgrajena v gumb. Za začetek kuhanja zgolj pritisnete gumb in ga obrnete, da se plamen samodejno prižge.

 • Litoželezne nosilne rešetke

  Litoželezne nosilne rešetke se preprosto očistijo ter so odpornejše in trdnejše, kar zagotavlja udobje in varno uporabo.

 • Steklokeramično plinsko kuhališče

  Plinski gorilniki na steklokeramičnih ploščah združujejo prednosti kuhanja na plinu z visoko estetskim videzom stekla. Preprosto čiščenje plošče močno poveča udobje.

PRIPOROČENI IZDELKI

Prikaži vsa plinska kuhališča