ČIŠČENJE PEČICE: LAŽJE KOT KDAJ PREJ

Samočistilne pečice
Čiščenje pečice brez kakršnega koli truda? Tudi to je mogoče, če uporabite čiščenje s pirolizo, avtomatizirano samočistilno funkcijo, pri kateri se pečica segreje na 490 °C, kar razgradi organske molekule. Pozabite na drgnjenje pečice na kolenih, saj piroliza odstrani celo najtrdovratnejšo umazanijo. Odločiti se morate le še, kako boste preživeli svoj prosti čas, medtem ko poteka umazano delo.

2 v 1: pečenje in čiščenje
Čiščenje pečice s pirolizo ni edini samočistilni postopek. Izredno učinkovite so tudi zamenljive katalitične obloge, ki z vsrkavanjem maščobe in umazanije ohranjajo pečico čisto.

Vroče pomivanje
Naslednja uporabna funkcija za odstranjevanje morebitnih usedlin iz pečice, tudi tistih, ki so na prvi pogled nevidne, je Aqualytic System. Gladka površina emajla AquaRealEase® na notranjih stenah pečice zagotavlja mokro čiščenje brez napora. Vlijte nekaj vode na dno pečice in vklopite program. Počakajte pol ure in para bo omehčala tudi najbolj zasušene ostanke hrane, ki jih boste potem lahko obrisali s sten zgolj z vlažno krpo.

Čista notranjost in zunanjost
Čiščenje vrat pečice ni več dolgočasno vsakdanje opravilo. Steklene površine v vratih je zdaj zaradi posebnega sistema vrat še lažje ohranjati čiste brez kakršnih koli posebnih orodij. Na vrhu vrat sta dve držali, zato lahko steklene plošče odstranimo in temeljito očistimo – tudi v pomivalnem stroju.

Priporočeni izdelki