UDOBNO ŽIVLJENJE: VSE JE V PODROBNOSTIH

Peče, čisti in napoveduje vreme
Glavni namen pečice je pečenje. Kaj pa, če bi poznala tudi na ducate receptov in znala povedati, kdaj potrebujemo oz. ne potrebujemo dežnika? Pečice Amica znajo prav to. Čiščenje pečice s pirolizo odstrani vse zasušene obloge pri temperaturi 490 °C, medtem ko napredni programatorji omogočajo prikaz najljubših receptov na zaslonu in upravljanje pečice, celo kadar nismo doma. Če programator povežemo v omrežje Wi-Fi, si lahko na zaslonu ogledujemo vremenske napovedi.

Prilagodljiv prostor
Prilagajanje aparatom postaja stvar preteklosti – zdaj se morajo aparati prilagajati našim potrebam. Na primer: funkcija Flexi Space pri indukcijskih kuhališčih Amica omogoča uporabo več posod na eni ogrevalni površini. Dodaten primer so tudi popolnoma prilagodljivi predali v vratih, ki močno poenostavijo postavljanje kozarcev in steklenic v hladilnik.

Varnejše kot kdaj prej
Nove zaščitne funkcije so uporabo gospodinjskih aparatov v bližini otrok olajšale bolj kot kdaj prej. Plinska kuhališča Amica imajo funkcijo Child Lock (otroška zaščita) in varnostni ventil za plamen, pečice pa zaklep vrat, ki je varen za otroke, in sprednjo ploščo I-cool front, ki se nikoli ne ogreje na več kot 35 °C, torej se je lahko dotaknemo kadar koli. Pralni stroji Amica so zdaj opremljeni tudi s funkcijami za zaščito otrok, ki omogočajo preprost zaklep nastavitev in s tem neprekinjeno delovanje.

Večje je boljše
Kako pridobiti več prostora v pomivalnem stroju? Najlažje je, če dodamo tretjo košaro, kot je to mogoče pri izbranih pomivalnih strojih Amica. Košara Maxi Space 3 zagotavlja povsem dovolj prostora za ves pribor, zato lahko stroj napolnimo s kar 14 pogrinjki. Pozabite tudi na tlačenje posteljnine v pralni stroj – pralni stroji Amica imajo večje bobne in vrata. Namen vsega tega je zasnovati gospodinjske aparate, ki jih je lažje in udobneje uporabljati.

Priporočeni izdelki