Tihi junak v vaši kuhinji

ZAGOTOVLJENO UDOBJE

Booster

Booster

Napa nekaj minut deluje s povečano hitrostjo, da odstrani vse vonjave, ki so nastale zaradi pečice ali pomivalnega stroja ali pa pri pečenju oz. kuhanju. Kuhinja tako postane prijetnejša.

TIŠINA PRI UPORABI

Zelo nizka raven hrupa

Zelo nizka raven hrupa

Ali sanjate o neslišni napi v kuhinji? Zdaj je to postalo resničnost – večina nap Amica deluje zelo tiho, celo pod ravnijo 49 dB. Na ta način se boste lahko sproščali v bivalnem prostoru tudi, kadar bo napa v vaši kuhinji odprtega tipa vključena. 

NAJPOMEMBNEJŠE JE UDOBJE

Za kar največ udobja je družba Amica svoje nape opremila s funkcijami, ki izboljšajo vašo izkušnjo v kuhinji. Nape zaznajo vonjave, se samodejno vklopijo in izklopijo, znajo pa tudi prilagoditi moč delovanja glede na intenzivnost vonjav.

Pametni senzor za vonjave

Pametni senzor za vonjave

Preprosto začnite kuhati in napa se bo samodejno vklopila in nato ustrezno prilagajala moč in čas delovanja. To je učinkovit način odstranjevanja nezaželenih vonjav iz vaše kuhinje.

Samodejni izklop

Samodejni izklop

Ko nastavite čas delovanja, ki ga potrebujete za pripravo izbrane jedi, lahko kuhinjo preprosto zapustite. Kuhinjska napa se bo po izteku časa samodejno izklopila.

ESTETIKA IN ELEGANCA

Zasnova nap Amica vključuje zagotovljeno funkcionalnost in eleganten dizajnerski videz.

LED-osvetlitev

LED-osvetlitev

Za edinstveno ozračje v kuhinji. LED-osvetlitev je najnovejša rešitev, ki kuhinji doda stil in eleganco. Dodatna prednost je tudi nižja poraba in posledično nižji računi za električno energijo.

Halogenska osvetlitev

Halogenska osvetlitev

Nape Amica so za večjo funkcionalnost opremljene s halogensko osvetlitvijo. Luči je mogoče prižgati tudi pri ugasnjeni napi, tako da lahko ta postane dodaten vir svetlobe v vaši kuhinji – tudi ko ne kuhate.

PESTRA IZBIRA NAP

Družba Amica ponuja celovit nabor nap – otočne, kaminske, izvlečne in standardne. Vsakdo lahko najde napo, ki jo potrebuje.

Otočne nape

Otočne nape

Kot nalašč za kuhinjske otoke. Zagotavljajo učinkovito odstranjevanje vonjav, hkrati pa so tudi oblikovalski presežek vaše kuhinje.

Kaminske nape

Kaminske nape

S svojim videzom prispevajo k edinstvenemu vzdušju v kuhinji. Izjemna oblika in učinkovitost zagotavljata zadovoljstvo in udobje.

 Izvlečne nape

Izvlečne nape

Vgradne nape, ki so skoraj povsem nevidne, zato so primerne za vsako kuhinjo.

PRIHRANKI ENERGIJE

Družba Amica zagotavlja kakovost, učinkovitost in prihranke. Naše nape zmanjšajo porabo energije in račune za električno energijo. 

Energijski razred

Energijski razred

Nape Amica se uvrščajo v visoka energijska razreda A in A+, zato so prijazne do okolja in vaše denarnice. Njihova visoka zmogljivost in energijska učinkovitost sta zagotovljeni.

Nape

Tišina v dizajnerskem slogu

 • LED-osvetlitev

  Najsodobnejši širokokotni osvetlitveni sistem LED daje aparatu večjo estetsko vrednost in zagotavlja edinstveno vzdušje v kuhinji.

 • Pametni senzor za vonjave

  Funkcija pametnega vsesavanja omogoča samodejni vklop nape, pri čemer sta hitrost in trajanje odvisna od trenutnih potreb vašega kuhinjskega prostora.

 • Samodejni izklop

  Nekatere nape imajo možnost samodejnega izklopa. Nape z LCD-prikazovalnikom za nadzor izklopa uporabljajo časovnik (od 10 do 60 minut v 10-minutnih časovnih razmikih). Nape brez prikazovalnika s časovnikom pa se izklopijo po 15 minutah delovanja. Vklop funkcije označuje bodisi utripajoča LED-lučka bodisi številka na prikazovalniku.

 • Senzorsko upravljanje

  Nadzorna plošča je opremljena s senzorskim upravljanjem, zato je pregledna in preprosta za uporabo

 • LED-prikazovalnik

  Prikazuje nastavitev delovanja ventilatorja. S časovnikom lahko nastavite točen čas samodejnega izklopa nape.

PRIPOROČENI IZDELKI

Prikaži vse nape