KUHINJSKE NAPE: DOBRO OZRAČJE V KUHINJI

Družba Amica ponuja kuhinjske nape s kakovostnimi filtri: kaminske, izvlečne, otočne in vsestranske klasične nape. Razlikujejo se po načinu namestitve, videzu in lastnostih. Katera oblika je najprimernejša za našo kuhinjo?

Otočne nape: kuhinjske enklave
Ta sodobna rešitev je odlična za kuhinje v otočni postavitvi s kuhališčem na sredini. Napo in cev med napo in zračnikom je mogoče postaviti stran od sten za več svobode pri dizajnu. Pri postavitvi neposredno nad kuhališčem napa vsesa vse vonjave in tako preprečuje, da bi dosegle druge dele prostora ali druge sobe.

S pametnim senzorjem za vonjave je mogoče čiščenje zraka in odstranjevanje vonjav tudi avtomatizirati, kar pomeni, da nape ni treba vedno znova vklapljati. Ta funkcija je na voljo pri kaminskih in otočnih kuhinjskih napah.

Še ena inovativna rešitev je širokokotna LED-osvetlitev, ki zagotavlja dodatno razsvetljavo za delovni prostor in edinstveno ozračje v kuhinji.

Kaminske nape: zmogljivost in slog
Kaminska napa je dobro izbira za kuhinje, kjer je štedilnik ali kuhališče postavljeno poleg omar. Kaminske nape imajo zelo visoko zmogljivost vsesavanja, vendar pri njih prostora nad samo napravo ni mogoče izkoristiti, saj ga zasedeta dimnik in cev, ki vodi do zračnika.

Dovršena zasnova kuhinjskih nap se dobro ujema s kuhinjskim pohištvom in da prostoru osebni značaj. V ponudbi imamo najrazličnejše oblike in zasnove, med drugim tudi sodobne in rustikalne sloge.

Naš dragoceni prostor
Če je pomemben čim boljši izkoristek prostora v kuhinji, je vredno razmisliti tudi o klasični ali izvlečni napi. Nekatere izvlečne nape so še posebej kompaktne in tanke, sodobnega videza ter imajo uporabniku prijazen prikazovalnik na dotik za hitro upravljanje naprave. Petstopenjska nastavitev hitrosti pa poskrbi za še učinkovitejše prilagajanje moči vsesavanja.

Priporočeni izdelki