ČIŠČENJE S PIROLIZO: POZABITE NA DRGNJENJE

Čiščenje pečice zahteva veliko časa. Odstranjevanje zažganih oblog hrane in olja zahteva drgnjenje in močna čistilna sredstva. Imamo dobro novico – nove pečice Amica so zdaj opremljene s funkcijo za avtomatizirano čiščenje s pirolizo.

Magija brez urokov
Za čarobno delovanje teh pečic niso potrebni uroki. Čiščenje s pirolizo za odstranjevanje vseh oblog v notranjosti pečice uporablja zelo visoko temperaturo. Treba je le izbrati samočistilni program in nastaviti trajanje. Temperatura do 490 °C odstrani vse organske ostanke, tudi morebitne obloge, ki so nastale na mestih, ki jih težko dosežemo s krpo ali gobico.

Ekološko in varno
Zaradi pirolize ne potrebujemo več močnih čistilnih kemikalij, ki lahko pronicajo v hrano. Ta način čiščenja je 100-odstotno varen za vašo družino. In naj vas ne skrbijo visoke temperature znotraj ali zunaj – štirislojna zasteklitev CoolDoor4 in varen zaklep vrat zagotavljata varnost celoten postopek čiščenja.

Stroškovno učinkovito
Ogrevanje pečice na ekstremno temperaturo se morda zdi draga rešitev, vendar je v resnici izredno varčna. Optimalna izraba energije med samočiščenjem bo poskrbela, da se račun za električno energijo ne bo povečal. Enkratni 150-minutni cikel porabi približno 3,58 kWh. Redno čiščenje pečice s pirolizo je lahko kar nekajkrat cenejše od običajnega čiščenja s čistilnimi sredstvi. Poleg denarja pa prihrani tudi čas.

Priporočeni izdelki