NAJHLADNEJŠI PROSTOR DOMA

Hladneje ne gre
Pri izbiranju zamrzovalnika morate biti pozorni na njegov razred, ki ga označuje simbol zvezdice. Vsaka zvezdica pomeni dodatnih šest stopinj nižjo temperaturo. Vsi zamrzovalniki Amica sodijo v razred ****, kar pomeni, da podpirajo temperaturo do –24 °C, ki je primerna za globoko zamrzovanje živil in njihovo shranjevanje za več kot eno leto.

Vzdrževanje
Če imate zamrzovalnik, to še ne pomeni, da ga boste morali redno odtaljevati. Zamrzovalniki Amica s tehnologijo NoFrost imajo neprekinjen pretok hladnega zraka, ki preprečuje nabiranje ledu in zmrzali na stenah. To pomeni tudi, da zamrznjene hrane pri odtaljevanju zamrzovalnika ni treba odstraniti vzeti ven in tako tvegati izgubo svežine.
Druge rešitve v aparatih Amica za zaščito zamrznjene hrane vključujejo alarm za predolgo odprta vrata in alarm previsoke temperature, ki se sproži, ko temperatura notranjosti naraste nad –13 °C, npr. ob izpadu elektrike.

Izredno hitro odtaljevanje
Sadje in zelenjavo lahko odtalite s funkcijo SuperFreeze, da bosta ohranila čim več hranilne vrednosti. Na voljo je tudi funkcija Party, s katero lahko ohladite pijačo v desetih minutah, da se zabava nikoli ne bo končala. Prav vam bo prišel tudi ledomat – gostje bodo navdušeni.

Največji izkoristek prostora
Utesnjeni in nerodni predali zamrzovalnika so preteklost. Napredni zamrzovalniki Amica ponujajo ogromno prostora za shranjevanje. Predali BigBox imajo dovolj prostora za velika živila in številne manjše posode s hrano. En sam predal Bigbox lahko hrani kar 4000 ledenih kock in 1600 jagod.

Energijska učinkovitost
Zamrzovalniki Amica so na voljo v številnih izvedbah energijske učinkovitosti. Priporočamo razred A++, ki prihrani do 40 % več energije kot razred A. Zmogljivost razreda A++ je zlasti opazna poleti, ko mora ohlajevanje zaradi visoke zunanje temperature delovati intenzivneje, in kadar napravo pogosto odpiramo in vanjo spuščamo topel zrak.

Priporočeni izdelki