ČISTA TEHNOLOGIJA – NOVE FUNKCIJE POMIVANJA

Mir, tišina in čista posoda
Za družine z otroki je pomivalni stroj le še en dodaten vir hrupa, vendar zdaj ni treba več skrbeti glede tega. Pomivalni stroji Amica so opremljeni z inovativnim motorjem Logic Drive in so zato mnogo učinkovitejši. Prav tako so manj hrupni in imajo daljšo življenjsko dobo.

Lise na kozarcih? Ni treba več skrbeti! Naše sodobne rešitve opazno izboljšajo kakovost in učinkovitost pomivanja. Izkusite popolnoma čisto posodo, ki jo zagotavlja naš sistem izsesavanja pare iz notranjosti za suho in bleščečo posodo brez pik ali lis.

Več prostora, več pomivanja
Ali pomivalni stroj nima dovolj prostora za vse? Si pulite lase ob iskanju primernega mesta za visoke kozarce? Pomivalni stroji Amica so opremljeni s sodobnim predalom Maxi Space 3, ki občutno poveča razpoložljiv prostor. Tradicionalno košaro za pribor smo zamenjali s predalom na vrhu pomivalnega stroja, zato je pomivanje visokih kozarcev in pribora zdaj povsem preprosto. Poenostavite si pomivanje posode – še posebej po zabavah in srečanjih z družino in prijatelji.

Maxi Space 3 ni edina inovacija, ki smo jo pri družbi Amica razvili za naše pomivalne stroje. Posebni program Party je idealen za občutljivo posodo, npr. kozarce. Traja 27 minut, posodo pa opere pri 30 °C, s čimer prihrani čas, vodo in energijo. Pomivalni stroji Amica spadajo v energijski razred A+++, kar pomeni izredno nizko porabo energije. V primerjavi z razredom A vam na leto prihranijo do 120 pomivanj, torej boste za vodo in električno energijo plačali manj.

Funkcijske lučke
Kadar pomivalni stroj deluje, je to po zaslugi pametne funkcije Blue Dot vidno tudi na tleh. Po koncu trenutnega programa začnejo lučke najprej utripati, nato pa se ugasnejo, kar pomeni, da je cikel pomivanja končan.

Se še vedno odločate, ali bi kupili pomivalni stroj? Morda vas prepričajo sodobne tehnologije, vgrajene v pomivalne stroje Amica, ki vam bodo olajšale življenje in prihranile čas in denar.

Priporočeni izdelki