OKUSNI OBROKI ZA DRUŽINO

V ponudbi je več različnih vrst opreme: od prostostoječih štedilnikov ali vgradnih kuhališč do pečic. Indukcijska, električna, steklokeramična in plinska tehnologija so na voljo tako za prostostoječe štedilnike kot tudi za kuhališča. Izbira je vaša. Pomembno je, da si zagotovite pravo število kuhališč oz. ogrevalnih površin glede na posode, ki jih uporabljate običajno.

Kuhinje, ki izpolnjujejo vaše potrebe
Čistoča je bistvenega pomena tako v majhnih garsonjerah kot tudi v kuhinjah odprtega tipa. Najlaže jo dosežemo z indukcijskimi in steklokeramičnimi kuhališči. Čiščenje steklokeramičnega kuhališča opravimo tako rekoč v trenutku, hkrati pa je tudi odlična izbira, če ne želite svojega prostega časa porabiti za čiščenje.

Plinska kuhališča Amica so kot nalašč za kuharske navdušence, ki jim bodo pri njihovih prizadevanjih pomagali enakomerna regulacija plamena, raznolike velikosti kuhališč in trdne litoželezne nosilne rešetke, tako da bodo lahko vsak dan hitro in zanesljivo skuhali svoje najljubše jedi. Z njimi boste kuhali kot kuharski mojster.

Hitro, močno in učinkovito
Z Amico boste lažje dosegli kulinarično odličnost. Samodejni vžig z gumbom, ki je na voljo pri plinskih kuhališčih, zagotavlja takojšen vžig plina na gorilniku. Veliki gorilniki Booster in vok, ki so narejeni za praženje mesa in zelenjave v velikih loncih in ponvah, bodo zagotovo pritegnili pozornost vsakega posameznika.

Naša indukcijska kuhališča imajo tudi zanimivo funkcijo, imenovano Bridge, ki poveže dve ogrevalni površini v eno veliko. Na ta način lahko na kuhališču uporabljate tudi velik pekač z rešetko.

Pečice Amica so opremljene s funkcijo hitrega segrevanja. Ta omogoča, da se pečica segreje na 150 °C v zgolj štirih minutah. Pečenje jedi v predhodno segreti pečici močno skrajša čas priprave.

Udobje in varnost
Sodobni aparati Amica zagotavljajo najvišjo raven varnosti. Dober primer je varnostni ventil za plamen na naših plinskih kuhališčih, ki prekine dovod plina takoj, ko plamen ugasne. Tako vam ni treba skrbeti, tudi če so v bližini majhni otroci – naše pečice in kuhališča imajo funkcijo Child Lock (otroška zaščita), ki preprečuje, da bi jih otroci po nesreči vklopili ali spremenili njihove nastavitve. Če želite popolno varnost, bi morali razmisliti o nakupu indukcijskega kuhališča. Naša indukcijska tehnologija temelji na magnetnih poljih, ki kuhališču omogočajo, da ogreva samo posamezni lonec oz. ponev, preostala površina pa ostane hladna.

Priporočeni izdelki